100% verkocht

ZES LUXE WONINGEN MET DAKTERRAS EN/OF TUIN

Leidschekade is een kleinschalig herontwikkelingsplan aan het water, bestaande uit zes duurzame woningen in monumentale stijl en passend bij de historierijke omgeving. Ieder appartement of herenhuis is uniek en beschikt over onderscheidende kenmerken. Dat kan de buitenruimte betreffen, maar ook bijvoorbeeld de aanwezigheid van een Delftse stoep of verbijzondering in de gevel. Bovendien beschikt iedere woning over een berging die via een achterom bereikbaar is en een fijne buitenruimte: een ruim dakterras en/of een tuin die met openslaande deuren is te bereiken. Ook aan de parkeerplaatsen is gedacht. Bij zowel de appartementen als de herenhuizen wordt een parkeerplaats mee verkocht in de overdekte garage die op het achtergelegen terrein komt. De herenhuizen hebben zelfs een optie op een tweede plaats. Bijzonder prettig wonen dus, in een gezellige en sfeervolle omgeving.

Leidsekade 7

Bel nu de makelaar

070 – 386 1210

Woonoppervlak 223 m2
Slaapkamers 4
Buitenruimte Tuin en dakterras
Ligging Noordwesten
Bijzonder extra dakkapel achterkant

ruim herenhuis met tuin en dakterras

Nog zo’n ruim opgezet herenhuis, direct gelegen naast nummer 6. Ook deze woning beschikt over een ruime woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar de tuin met berging. Door de speelse indeling van de wanden ontstaat in de woonkamer een knusse sfeer. De eerste etage heeft verder twee ruime slaapkamers, waarvan één met toegang tot het dakterras. Ook is hier de royale badkamer met ligbad, dubbele douche en dubbele wastafel. Op de zolderetage liggen nog twee grote kamers. U kunt deze naar wens inrichten als werkkamer, een extra slaapkamer of hobbykamer. Ook vindt u hier de wasruimte met aansluitingen voor wasmachine en droger. Ten slotte heeft u bij deze woning de mogelijkheid tot het afnemen van een 2e parkeerplaats.

Leidsekade 6

Woonoppervlak 190 m2
Slaapkamers 4
Buitenruimte tuin en dakterras
Ligging noordwesten
Bijzonder extra dakkapel zijkant

ruim herenhuis met tuin en dakterras

Wat een fantastisch herenhuis op nummer 6, gelegen op de hoek. In de grote woonkamer met open keuken geniet u van openslaande deuren naar de ruime tuin met berging. De eerste etage beschikt over twee slaapkamers: een grote masterbedroom en een slaapkamer met toegang tot het dakterras. Verder ligt op de eerste verdieping een comfortabele badkamer om heerlijk te ontspannen dankzij onder meer een ligbad, dubbele douche en dubbele wastafel. De tweede etage beschikt over nog twee grote kamers die u geheel naar wens kunt indelen. Bijvoorbeeld als slaapkamer, werkkamer en/of hobbyruimte. Ook is op deze etage een wasruimte aanwezig. Ten slotte heeft u bij deze woning de mogelijkheid tot het afnemen van een 2e parkeerplaats.

Leidsekade 8

Woonoppervlak 87 m2
Slaapkamers 2
Buitenruimte tuin
Ligging noordwesten
Bijzonder grote tuin

benedenwoning met grote tuin

Deze benedenwoning met tuin heeft alles wat u nodig heeft: een hal met toegang naar de fijne woonkamer met open keuken, een slaapkamer met openslaande deuren naar de diepe tuin met berging, een werkruimte met eveneens toegang tot buiten, een badkamer met douche en dubbele wastafel, een separaat toilet en een wasruimte met aansluitingen voor wasmachine en droger. En, natuurlijk vanaf de bank zicht op de langsvarende boten op de Vliet.

Leidsekade 9

Woonoppervlak 94 m2
Slaapkamers 4
Buitenruimte tuin
Ligging noordwesten
Bijzonder gelegen op de hoek

Benedenwoning met tuin

Ook deze benedenwoning aan het water biedt een heerlijke leefruimte met een woonkamer met open keuken, een slaapkamer, werkkamer, badkamer met douche en dubbele wastafel, separaat toilet en wasruimte. Vanuit zowel uw slaapkamer als werkkamer heeft u zicht op en toegang tot de tuin – deze is iets kleiner dan bij nummer 8. Ook beschikt deze woning over een praktische berging.

Leidsekade 10a

Woonoppervlak 120 m2
Slaapkamers 3
Buitenruimte dakterras
Ligging noordwesten
Bijzonder lange woonkamer

dubbele bovenwoning met dakterras

Een heerlijk lange woonkamer met open keuken: dat vindt u in deze dubbele bovenwoning met vanuit de leefkeuken toegang tot het dakterras – fraai afgezet met een sfeervol wit hekwerk. Ook vindt u op deze eerste etage een separaat toilet en gezellige nis in de woonkamer. Op de tweede verdieping zijn er twee slaapkamers, waarvan één grote masterbedroom, een badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet en separate wasruimte. Door de speelse indeling ontstaan in de slaapkamers sfeervolle ruimtes.

Leidsekade 10b

Woonoppervlak 131 m2
Slaapkamers 3
Buitenruimte dakterras
Ligging noordwesten
Bijzonder ruime tweede etage

dubbele bovenwoning met dakterras

Deze dubbele bovenwoning is op de eerste verdieping gespiegeld aan nummer 10a met een iets kleinere woonkamer en open keuken met toegang tot het sfeervolle dakterras. De tweede etage heeft echter een ruimere opzet dan 10a, met twee slaapkamers, een werkruimte die eventueel is in te delen als derde slaapkamer, een badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet. Bovendien is hier ook een aparte ruimte voor de wasmachine en droger.