alles in de buurt

Als u erop uit gaat is er veel in de directe omgeving lopend of fietsend te bereiken. De keus aan winkels is groot. Voor een dagje winkelen kunt u bijvoorbeeld naar de onlangs geopende Westfield Mall of the Netherlands. En wilt u lekker uit eten of gezellig ergens iets drinken, dan kunt u kiezen uit één van de horecagelegenheden om de hoek. Wie kiest voor het aanbod van Leidschekade woont ook aan het water, fijn dichtbij de Vliet. Recreatiegebied Vlietlanden ligt om de hoek en het Leidschendammerhout is een wandeling waard. Kortom, een levendige omgeving waar u elke dag opnieuw van kunt genieten!

geschiedenis & toekomst

Op deze oude ansichtkaart kunt u de rijke architectuur aanschouwen. In Leidschendam-Voorburg zijn veel van dit soort mooie stukjes geschiedenis terug te zien. Vandaag de dag wordt het centrum van Leidschendam mooier en mooier. Er wordt gewerkt aan een metamorfose met behoud van karakter en identiteit. Hier woont u in een rijke waterstad met stijlvol gerestaureerde historische panden en duurzame nieuwbouw.

Leidschekade

Stadswoning aan het water

U heeft in Leidschendam alles voorhanden. Als u pad gaat, dan bent u ook zo in het centrum van Den Haag, Delft, Leiden en Zoetermeer. Via de Trekvliettunnel rijdt u vlot de A4 op richting Delft, Leiden of Zoetermeer. De Randstad­­Rail, die Den Haag Centraal en Rotterdam centrum verbindt, stopt in Leidschendam en sluit aan op tram 19, die naar Delft gaat. En reizen met openbaar vervoer in de directe omgeving kan door gebruik te maken van het aanbod van busverbindingen.