4 Appartementen

Leidschekade telt 4 luxueuze appartementen; op de begane grond en dubbele bovenwoningen. De oppervlakte varieert van circa 87 m² tot circa 131 m². Comfortabel gelijkvloers met een indeling die uiteraard voldoet aan de moderne woonidealen. Bovendien beschikt iedere woning over een berging die via een achterom bereikbaar is en een fijne buitenruimte. Ook aan de parkeerplaatsen is gedacht. Bij zowel de appartementen als de herenhuizen wordt een parkeerplaats mee verkocht in de overdekte garage die op het achtergelegen terrein komt. In overleg met de gemeente is besloten dat de ontsluiting van het nieuwe parkeerterrein vooral loopt via de Tol – Commissarispad. De voetgangersbrug bij het Commissarispad wordt vervangen door een autobrug. Omwonenden van het parkeerterrein kunnen in de toekomst het terrein ook via de Leidsekade inrijden. Uitrijden kan alleen via de Tol.

2 Herenhuizen

Twee markante Herenhuizen aan het water met een woonoppervlak van maar liefst 190 c.q. 233 m². De architectuur kenmerkt zich onder meer door verspringende en in breedte variërende gevels, met oud-Hollands gevelmetselwerk en opvallende detaillering boven de grote ramen. Mooie stadswoningen met een fijne buitenruimte in de vorm van een tuin met openslaande deuren van de ruime living. Bij de herenhuizen heeft men een optie op het kopen van een tweede parkeerplaats.

Alle appartementen en herenhuizen op iedere etage zijn voorzien van vloerverwarming, de daken bevatten zonnecollectoren en elke woning heeft een eigen warmtepomp en balansventilatie. Daarnaast zijn alle kozijnen voorzien van HR++ glas wat voor een uitstekende isolatie zorgt.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Binnenkort start de verkoop van deze unieke, nieuwbouw aan de Vliet in Leidschendam.

Laat u vrijblijvend informeren en meld u aan voor de nieuwsbrief. U ontvangt dan ook automatisch bericht als de verkoop start!

Bekend Via(Vereist)

Toestemming(Vereist)