Procedure

Leuk dat u enthousiast bent over nieuwbouwproject Leidschekade in Leidschendam. Als u zich in wilt schrijven voor een woning, dan kunt u dit eenvoudig online doen door op de knop Inschrijven te klikken. Vul op het inschrijfformulier uw voorkeurkeuze(s) in. U heeft tot maandag 7 februari 2022 17.00 uur de tijd om uw inschrijfformulier online in te vullen en te verzenden. U kunt het formulier ook downloaden, invullen en mailen naar of langs brengen bij WVK makelaars.

Krijgt u een woning toegewezen, dan wordt u binnen een week na de sluitingsdatum gebeld. Als wij uw eerste keuze niet kunnen aanbieden, dan zullen wij kijken naar de door u opgegeven overige voorkeuren. Mocht daarvan een bouwnummer beschikbaar zijn, dan bieden we u die aan.

Heeft u geen woning toegewezen gekregen, dan ontvangt u hierover uiteraard ook bericht en noteren we u graag als reserve-kandidaat. De bekendmaking van de uitkomst van uw inschrijving en de toewijzing zullen schriftelijk plaatsvinden. Indien u een bouwnummer toegewezen heeft gekregen, wordt u uitgenodigd voor een gesprek. Tijdens dit gesprek krijgt u alle (contract-) informatie van de woning (bouwnummer) in een map. Dit bouwnummer zal gedurende maximaal twee weken voor u gereserveerd worden. Verder zal er tijdens het gesprek een toelichting worden gegeven op het plan, de procedure en natuurlijk is er ruimte om vragen te stellen. Aan het einde van het gesprek zal een tekenafspraak worden gepland, deze dient binnen de optietermijn van twee weken plaats te vinden. Bij positief besluit wordt op die datum de overeenkomst getekend. Indien u niet tot koop wenst over te gaan, vernemen wij dat graag uiterlijk 24 uur voor de tekenafspraak.

Inschrijven tot 7-2-22 17.00 uur

De volgorde van inschrijving heeft geen invloed op de toewijzing. Neemt u dus rustig de tijd om de juiste keuze te kunnen maken en uw inschrijving volledig in te dienen. Het termijn van inschrijven voor de nieuwbouwwoningen in het project Leidschekade sluit maandag 7 februari aanstaande om 17.00 uur. Voor die tijd dient uw formulier ingestuurd te zijn. Na inschrijving kunt u tijdens de toewijzingsprocedure als kandidaat voor een bouwnummer geselecteerd worden.

Gratis waardebepaling

Indien u op dit moment ook een koopwoning bezit, is het voor uzelf en voor het financiële plaatje belangrijk om goed zicht te hebben op de waarde van de huidige woning. Ook hiervoor kunt u terecht bij WVK Makelaars. Als service bieden wij een kosteloze waarde-indicatie aan zodat u een goed beeld kan vormen voor de aankoop van uw nieuwbouwwoning.